Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Volkswagen Golf 8 вийшов на фінішну пряму

В 2020 модельному році ми побачимо абсолютно новий Volkswagen Golf, який повністю перегортає сторінку минулого, адже восьме покоління легендарного хетчбека крім м'яких гібридних технологій матиме революційну інформаційно-розважальну систему. Крім цього Golf було перезавантажено як зовні так і з середини, тому новачок вже націлений на конкурентів преміум сегмента, таких як BMW 1-Series, та Mercedes A-Class.

Презентація Volkswagen Golf восьмого покоління відбулася для журналістів та блогерів на спеціальному заході, де у статичному вигляді проводилися перші огляди нового хетчбека. Його зовнішність виявилась настількі спірною, що більшість експертів вирішили зосередити увагу потенційних клієнтів на інтер҆ єрі та нових технічних фішках Golf. Екстер҆ єр можна розділити на дві складові – це передня частина кузова та все інше. Якщо дивитись на новачка з заду або з боку то можна легко вгадати риси минулих поколінь моделі, але як тільки ми подивимось з переду почуття дежавю зникає. Важко описати передню частину автомобіля чимось приємним, але мабуть треба визнати що це сучасно. Нові надсучасні фари головного світла та скромні стилистичні рішення мають сенс, якщо мова йде про найбільш прагматичний та якісний автомобіль Європи.

Інтер҆ єр нового VW Golf значно цікавіший ніж екстер҆ єр, адже саме на внутрішньому просторі сконцентрувався німецький виробник у прагненні вдосконалити власний продукт. Головний акцент в інтер҆ єрі зроблено на два високоякісні монітори, перший – це 10 дюймовий екран інформаційно-розважальної системи, а другий – головний екран віртуальної панелі приладів, який стане стандартом на новому Golf. Звісно що і програмне забезпечення Android Auto та Apple CarPlay стає стандартним оснащенням. Також, по салону стало більше різноманітних сенсорних поверхонь, через які відбувається керування різних систем та опцій. На презентованих екземплярах хетчбека інтер҆ єр має дуже непогану якість збирання та непогані матеріали в обробці салоні.

Як і раніше, Golf використовує платформу MQB від Volkswagen Group, тому силові установки для новачка потрапили до нього від попередника. Але виробник удосконалив та модернізував більшість моторів, які повинні відповідати новим нормам викидів небезпечних газів. На борту хетчбека впроваджена 48-вольтова електрична система та нові високопродуктивні сажеві фільтра. М҆ яки гібридні системи вдало поєднано з 7-ступеневим роботом. Серед двигунів можна виділити базовий трициліндровий 1-літровий мотор та чотирьохциліндровий 1,5-літровий на 128 або 150 к.с. 2-літровий турбодизель зберігає 150 к.с., при цьому економічність мотора зросла на 17%.

Серед інших модифікацій очікується поява електричної версії GTE та більш заряджених GTI та R. Орієнтовна вартість базового Volkswagen Golf 8 на європейському ринку складатиме від 20 тисяч євро…

 

30.10.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Volkswagen Golf 8 вийшов на фінішну пряму

Політика конфіденційності